BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

15.1.10

80. päev

Tere õhtust!

Reede on. Hõissaa ja hopladii!
Koolipäev oli mõnus täna. Lühike. Eile päeval läks lool mingi tross või toru vms katki, seega kütta ei saanud ja sooja vett ja polnud. Meie kool on kütteta paraku üks suur jääkamber, seega otsustati, et reedel kestavad kõik tunnid ainult pool tundi.
Avariiolukord sai töömeeste poolt parandatud juba neljapäeva hilisõhtul, ehhee. Kool oli soojem kui tavaliselt ja imelühikesed tunnid panid ennast koolis olles üpris hästi tundma. Je. Tunnid lõppesid kell 12.10. Iga päev võiks selline olla :)

Õhtul käisin WAFis. Laulsin.
Marsast jäin maha...sain Kristeliga kokku, kes oli koos oma mehega. Kusjuures, jumala kaval õde on mul- oma mehele on väljaõppe teinud ja too käitub nagu inglike. Juhuks, kui asi kontrolli alt väljub, on Margil rihm küljes, millest teda siis sikutada saab. Vahva.




















Et järgmist marsat oodates õues kringliks ei külmuks, läksime kaupsi toidupoodi sooja. Nii..nüüd asun ma asja juurde. Kes kurat paneb energiajoogi nimeks pussy?! PUSSY! No tõesti- see on ulme. Kuigi tuleb tunnistada, et ma puhtast uudishimust oleksin selle joogi osta tahtnud. Tahaks teada, kuidas pussy maitseb. Oh jummel...see ei ole normaalne.






















Uuh, okei, ma nüüd lõpetan ja lähen uinun kuskil.

Ilusat homset teile!
Tsau!

0 kommentaar(i):